Kate Somers for Lula #10


 

Kate Somers


3 responses to “Kate Somers for Lula #10

  • Asep

    Ohhhh… I die for this magazine. Udah lama banget dari tahun kapan pengen majalah ini dan belum kesampaian sampe saat ini juga. Asep note: Must have magazine! Seriously. This magazine so dreamy, sweet, fantasy and fab. Huhuhu

    • art8amby

      Kayaknya bakal ada 6 cover lagi feat Chanel iman, Charlotte di Calypso, Addison Gill, Kim Noorda, Liu Wen dan Giedre Dukauskaite dengan baju yg colorfull ! Nanti gw post ya kalo dah ada better imagenya. Dan kalo liat list spreadnya sih kayaknya megang banget deh ni majalah, gw jadi penasaran pengen liat 😀 hehehehe
      Nanti kalo kamu dah punya, kabarin y sep 😉

  • Tatiana Cotliar for Lula #12 Spring Summer 2011 « Art8amby's Blog

    […] Chanel Iman, Giedre Dukauskaite, Addison Gill, Liu Wen, Charlotte Di Calypso, Kim Noorda, Kate Somers and Karen Elson are the past cover girls for the […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggers like this: